با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
ارزیابی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و ‏ضدمیکروبی پروتئین هیدرولیزشده ماهی ‏حسون ( ‏Saurida tumbil )

سمیه بهرام؛ محمد خضری؛ سید روح الله جوادیان

دوره 9، شماره 2 ، آبان 1399، ، صفحه 23-35

https://doi.org/10.30473/eab.2020.45855.1706

چکیده
  امروزه با آشکار شدن سمیت و عوارض جانبی نگهدارنده‌های سنتزی مصرف­کنندگان به‌دنبال ترکیبات طبیعی با اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی هستند. در پژوهش حاضر عضله ماهی حسون به‌کمک آنزیم آلکالاز در دو غلظت 2 و 4 درصد و در زمان­های 90 و 180 دقیقه هیدرولیز شد. فعالیت آنتی­اکسیدانی پروتئین‌های هیدرولیزه توسط فعالیت­ حذف‌کنندگی رادیکال‌های ...  بیشتر